Λάτσιος: Όχι δεν θα πάω στην εκπομπή της Ελένης

Βίντεο: Ο Γιάννης μίλησε για την Ελένη, τον Γρηγόρη, την Νάντια, την Ευγενία...

Καλεσμένος στο «ΟΛΑ 11», ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με μια δυσοίωνη πρόβλεψη για το μέλλον της τηλεόρασης: «Οι καλές χρυσές εποχές έχουν περάσει και οι επόμενες χρονιές θα είναι χειρότερες. Στον ΑΝΤ1 είμαστε καλύτερα φέτος από ότι πέρυσι», είπε ο Γιάννης Λάτσιος.

«Δεν έγινε ποτέ τέτοιο θέμα» ήταν η απάντηση του κ. Λάτσιου στην ερώτηση αν είχαν συζητήσει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ενισχύσει το πρωινό του καναλιού του Αμαρουσίου, ενώ για το αν ο Γιώργος Παπαδάκης πρόκειται του χρόνου να αναλάβει όλη την πρωινή ζώνη είπε: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση. Προφανώς μας απασχολεί η πρωινή ζώνη και το κόστος, αλλά αυτό δεν αγγίζει τον Γιώργο Παπαδάκη».

Σχετικά με τον αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεσολάβησε για να πάρουν στον ΑΝΤ1 την Νάντια Μπουλέ, ο Γιάννης Λάτσιος δήλωσε: «Αυτά είναι αστεία πράγματα».

Για την Ευγενία Μανωλίδου και το DWTS Daily είπε: «Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ζώνη και είναι μια εκπομπή που δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Παρ' όλα αυτά δουλεύουνε και πιστεύω ότι θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Πάντως η ώρα είναι δύσκολη».

Από τη λίστα των ερωτήσεων του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή προς τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσαν να λοίπουν και αυτές που αφορούν στην προσωπική του ζωή. Για τις φήμες που θέλουν τον Γιάννη Λάτσιο να πίνει πρωινό «Καφέ με την Ελένη», ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «ποτέ δεν έχει υπάρξει τέτοιο θέμα, ούτε τέτοια κουβέντα με την Ελένη. Όχι δεν θα πάω». Για το αν νοσταλγεί τις παλιές ευτυχισμένες στιγμές που έζησε με την Ελένη είπε: 'Η ζωή προχωράει και κοιτάω μπροστά». Ωστόσο, η απάντηση του στην ερώτηση για το αν έχει εμφανιστεί κάτι καινούριο στην προσωπική του ζωή ήταν αρνητική: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στον ορίζοντα».

Δείτε το βίντεο: