Λάτσιος για Μακρυπούλια: «Πιστεύω ότι στο μέλλον θα συνεργαστούμε»

Γιώργος Λιάγκας: «Ποιος φεύγει είναι το θέμα»...

Ο Γιάννης Λάτσιος ανοίγει την πόρτα του ΑΝΤ1 ξανά για την Ζέτα Μακρυπούλια. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα μετά το τέλος του χθεσινού Dancing With The Stars δεν έκρυψε ούτε δευτερόλεπτο την επιθυμία του να γυρίσει η Ζέτα πίσω.

«Με την Ζέτα έχουμε συνεργαστεί άψογα. Ήταν μια στενάχωρη περίοδος το προηγούμενο καλοκαίρι και για τους δύο. Εγώ κρατάω την εκτίμησή της και ότι συμφωνούμε σε πάρα πολλά επαγγελματικά τα οποία τα επαυξάνω. Τη Ζέτα την εκτιμώ πάρα πολύ σε επαγγελματικό επίπεδο και μ' αρέσει και σαν άνθρωπος. Νιώθω πολύ καλά. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Πιστεύω και εύχομαι ότι στο μέλλον θα συνεργαστούμε», είπε ο Γιάννης Λάτσιος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε προβληματισμένος: «Η Ζέτα έρχεται, ποιος φεύγει είναι το θέμα…». Αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ζέτα Μακρυπούλια να αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού, ο Γιώργος θεώρησε ότι θα είναι ο ίδιος το θύμα και δήλωσε μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Μαζευόμαστε πολλοί μετά. Αυτό θα ήταν ίντριγκα, να κάνει το «Voice 3″ η Ζέτα με κριτή τον Ρέμο. Θα βρω κάτι να κάνω εγώ, μην αγχώνεσαι»… 

//www.youtube.com/embed/snWz99H7pU4