Λάμπρος Κτεναβός: «Δεν μετάνιωσα που επέλεξα το Κόκκινο Ποτάμι και όχι τις Άγριες Μέλισσες»

Λάμπρος Κτεναβός

«Ζύγισα τα πράγματα, χαζά μεν, αλλά ζύγισα... Ήταν και ο Μανούσος που μου έδωσε ένα ρόλο που με ενδιέφερε», είπε ο Λάμπρος Κτεναβός.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Λάμπρος Κτεναβός. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το Κόκκινο Ποτάμι, αλλά και τις Άγριες Μέλισσες.

«Πολλές φορές οι πρόβες που κάνουμε έχουν μεγάλη ένταση και συναισθηματική φόρτιση. Με δυσκόλεψαν πολύ οι σκηνές με τα άλογα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κτεναβός για τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Ο Λάμπρος Κτεναβός είπε στη συνέχεια: «Βρήκα μια σύνδεση ανάμεσα στη νοσηλευτική και την υποκριτική γιατί έχουν και τα δύο σχέση με τον άνθρωπο. Άλλαξε η ζωή μας με τον ερχομό του παιδιού μας. Έγινα πιο ευσυγκίνητος απ’ όταν έγινα πατέρας. Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για να ζήσω την οικογένειά μου».

Για τις Άγριες Μέλισσες, ο Λάμπρος Κτεναβός είπε: «Όταν προσπαθούσαν να φτιάξουν την ομάδα στις Άγριες Μέλισσες, με πήραν τηλέφωνο. Με πήρε η Μιράντα Ρωσταντή να κάνουμε τη συνάντηση, αλλά είχε προλάβει ο Μανούσος Μανουσάκης και μου είχε κάνει ήδη κρούση για το Ποτάμι.

Ζύγισα τα πράγματα, χαζά μεν, αλλά ζύγισα… Ήταν και ο Μανούσος που μου έδωσε ένα ρόλο που με ενδιέφερε. Δεν μετάνιωσα μετά που είδα την επιτυχία. Αν και πήρα μέρος μετά στις Μέλισσες, έκανα έναν κακό ασφαλίτη που πήγε να σκοτώσει τον δάσκαλο».