Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Θέλω να ξεχάσω ότι υπήρξε ο Βαλάντης στο Survivor»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Βάλε τον χειρότερο άνθρωπο που μπορείς να σκεφτείς στη ζωή σου, αυτό το πράγμα σκεφτήκαμε εκείνη την ώρα" δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα του «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ το απόγευμα του Σαββάτου. Ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης των Διασήμων μίλησε, μάλιστα, με πολύ σκληρά λόγια για τη συνύπαρξη με τον Βαλάντη στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για αυτό που έγινε με τον Βαλάντη στο συμβούλιο δεν ξέρω τι έχετε δει. Θέλω να πιστεύω ότι τα είδατε και τα ακούσατε όλα. Το μόνο κακό είναι πως ειπώθηκαν τόσο βαριά πράγματα που, επειδή δεν ξέρω αν στην τηλεόραση και με αυτή τη σήμανση παίζουν, ίσως κάποια να μην τα είδατε. Δεν μπορώ να βρω λόγια να το περιγράψω. Βάλε τον χειρότερο άνθρωπο που μπορείς να σκεφτείς στη ζωή σου, αυτό το πράγμα σκεφτήκαμε εκείνη την ώρα. Παγώσαμε όλοι, είναι κάτι ασυχγώρητο και δεν βρίσκω λόγια για να το πω. Ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει περάσει και ο ίδιος δύσκολα και δεν μπορεί να ταυτιστεί».

«Θέλω να ξεχάσω ότι υπήρξε και για αυτό το σκηνικό και για πολλά άλλα σκηνικά. Οπότε μπαίνει ένα τεράστιο Χ, τόσο και άλλο τόσο που θα βγει από την οθόνη και το λήγω εδώ» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor στο μαγκαζίνο της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα.