Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Δημήτρη Παπανώτα: «Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ήθελε να κάνει χιουμοράκι»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Όταν αφορά κάποιον άλλο, να πούμε τη μπούρδα μας. Όταν θέλουμε να κάνουμε καφροπλάκα, να τη δεχόμαστε και για τον εαυτό μας".

Σκληρή κριτική για τη στάση που κράτησε ο Δημήτρης Παπανώτας στο θέμα του χωρισμού των Αντωνά-Σοϊλέδη άσκησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, με αφορμή τις δηλώσεις του συναδέλφου του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο οποίος άφησε χαριτολογώντας να υπονοηθεί ότι μία άλλη κοπέλα έχει μπει στη ζωή και το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή, ξέσπασε στον αέρα του Fay’s Time.

«Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ήθελε να κάνει χιουμοράκι, θέλησε να αστειευτεί στην τηλεόραση, το θεώρησε πολύ έξυπνο. Βέβαια, όταν αφορά εμάς, μας θίγουν όλα. Όταν αφορά κάποιον άλλο, να αστειευτούμε, να πούμε τη μπούρδα μας: ότι έφυγε η μία και ήρθε η άλλη», σχολίασε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Καλό είναι με τα χρόνια εμπειρίας λίγο το κεφάλι μας να είναι ψύχραιμο. Όταν θέλουμε να κάνουμε καφροπλάκα, να την κάνουμε αλλά να τη δεχόμαστε και για τον εαυτό μας», επισήμανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.