Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση στα επικριτικά σχόλια για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά

Faystime

Η απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά παρά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μετά τα σχόλια που προκάλεσε η απόφαση του σταθμού να βγάλει την εκπομπή Fay’s Time στον αέρα παρά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της Φαίης Σκορδά, έδωσε τη δική του απάντηση από τον αέρα του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1).

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, που καλείται αυτές τις ημέρες να αναλάβει το τιμόνι του Fay’s Time, ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής:

«Καλημέρα, Fay’s Time χωρίς τη Φαίη μέρος τρίτο και έχουμε πολλά θέματα και σήμερα της επικαιρότητας όλων των ειδών. Πριν δώσω τον λόγο στον Άγγελο θα ήθελα να κάνω μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Ο λόγος για τον οποίο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας οδηγήθηκε σε αυτού του είδους την τοποθέτηση είναι τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν στις εκπομπές για την απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή, αφήνοντας κενή την καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας.

«Για ποιον λόγο την ώρα που έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό στην παρουσιάστρια – έχασε τον πατέρα της ξαφνικά η κοπέλα – βγάλανε εκπομπή στον αέρα; Δεν φταίνε οι συνεργάτες της σε καμία περίπτωση, τους υποχρέωσαν. Είναι σαν να μην σέβονται την παρουσιάστρια, της οποίας της έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή κάτι οδυνηρό, κάτι τραγικό. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ», σχολίασε νωρίτερα σήμερα επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

«Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα. Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Ήταν τόσο έντονη η παρουσία-απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία», παρατήρησε από την πλευρά της στο σημερινό Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.