Λάμπρος Κωνσταντάρας για Νίκο Γκάνο: «Είναι λάθος και μικρότητα»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Σκληρή απάντηση δίνει ο Λάμπρος Κωνσταντάντας στον Νίκο Γκάνο!

Στο ξέσπασμα του Νίκου Γκάνου περί διαφάνειας στο διαγωνισμό της Eurovision ήρθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας να τοποθετηθεί μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για λάθος και μικρότητα από την πλευρά του τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ τελείως λάθος την τοποθέτηση του Νίκου. Μου είναι πολύ συμπαθής και πολύ άξιος καλλιτέχνης. Από τη στιγμή που δέχεσαι όμως να λάβεις μέρος σε μια διαδικασία η οποία είναι συγκεκριμένη είναι λάθος και μικρότητα μετά, εάν δεν σε επιλέγουν να βγαίνεις και να λες πως η διαδικασία δεν ήταν καλή. Συμμετείχες με αυτούς τους όρους».

«Οι όροι είναι ότι θα συμμετάσχουν δέκα, πενήντα ή εκατό καλλιτέχνες και θα επιλεγεί ένα. Εάν έχεις την υποψία από την αρχή ότι δεν θα είναι κάτι αξιοκρατικό, μη λάβεις μέρος».

«Όλοι γνωρίζαμε τη διαδικασία, πως θα υποβάλουμε δηλαδή τα τραγούδια και θα επιλέξει μια επιτροπή. Μάλιστα, ο τρόπος που επέλεξε η επιτροπή ήταν όσο πιο αδιάβλητος γίνεται. Οι άνθρωποι έμπαιναν χωριστά σε κάποιο booth, ένας ένας, για να ακούσουν χωριστά τα τραγούδια» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.