Λάμπρος Κωνσταντάρας για Λάκη Γαβαλά: «Ας διευκρινίσει τι λέει διαφορετικά θα το πάμε αλλιώς»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Ξέρει κάτι; Μας κατηγορεί για κάτι; Γιατί θυμάμαι ότι η επόμενη πρότασή του ήταν ότι θα ήταν καλύτερο οι καρέκλες μας να είναι κενές" δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς στο Fay’s Time. Ο γνωστός σχεδιαστής σε συνέντευξή του τον είχε συμπεριλάβει στα κακά παιδιά της τηλεόρασης, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε εκ νέου για το θέμα.

«Θέλετε να το πιάσουμε σοβαρά ή αστεία; Το κακό είναι ότι το πιάνουμε αστεία, όπου μας βολεύει. Ο άνθρωπος ρωτήθηκε για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης κι είπε ότι ένα από τα δύο είμαι εγώ. Θέλετε να συνεχίσουμε κάτι άλλο; Αν το πάρουμε σοβαρά, θα πρέπει να το πάρουμε αλλιώς. Αυτό δεν είναι πλάκα. Όταν αναφέρεται σε εμένα ότι είμαι ένα από τα δύο κακά παιδιά της τηλεόρασης, ας διευκρινίσει τι λέει. Αλλιώς θα το πάμε αλλιώς» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ.

«Εγώ είπα από την αρχή ότι μάλλον κατάλαβε κάτι άλλο. Αν εννοεί κάτι, ας πει τι εννοεί. Αυτό ειπώθηκε την περίοδο που η Ελεονώρα Μελέτη άνοιξε την κουβέντα για το ποια είναι τα κακά παιδιά της τηλεόρασης. Η κουβέντα αυτή έγινε επί σοβαρής βάσης. Όταν το όνομά μου μπαίνει σε αυτήν τη λίστα και αυτές οι δηλώσεις που κάνουμε σε όλες τις εκδηλώσεις μένουν… Αν τον ρωτούσαν ποιοι είναι οι πιο άσχημοι, δεν θα με ένοιαζε. Απάντησε για ένα σοβαρό θέμα βάζοντας δύο ανθρώπους. Ξέρει κάτι; Μας κατηγορεί για κάτι; Γιατί θυμάμαι ότι η επόμενη πρότασή του ήταν ότι θα ήταν καλύτερο οι καρέκλες μας να είναι κενές» πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.