Λάμπρος Κωνσταντάρας για Φαίη Σκορδά: «Είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση που θα κληθεί να πάρει»

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Δεν θέλω να την πρήζω. Όταν το αποφασίσει μέσα της τι θέλει να κάνει, ας το πει η ίδια".

Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, αναφερόμενος στη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, που γίνεται αντικείμενο ποικίλων συζητήσεων το τελευταίο διάστημα.

«Πολύ καλά περνάει ο καιρός στην εκπομπή, το διασκεδάζω κάθε πρωί. Από τη Φαίη ξεκινάει όλο αυτό, αυτή το έχει δημιουργήσει. Η Φαίη είναι ένα μεγάλο συμβόλαιο και ένα μεγάλο asset για έναν σταθμό», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ξέρω ότι είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση που θα κληθεί η ίδια να πάρει, γι’ αυτό και δεν θέλω να την πρήζω. Όταν το αποφασίσει μέσα της τι θέλει να κάνει, ας το πει η ίδια. Δεν δίνω καμία σημασία στα δημοσιεύματα για τη μετακίνηση της εκπομπής, μου φαίνονται αστεία», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Fay’s Time.

«Καλά κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας και είναι αιχμηρός στο σχόλιό του, αυτή είναι άλλωστε η περσόνα του. Δεν με ενοχλεί που είναι αιχμηρός αλλά δεν χρειάζεται να συμφωνούμε και σε όλα», απαντά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε σχετική ερώτηση για τον συνάδελφό του, με τον οποίο ήρθαν σε αντιπαράθεση τις προηγούμενες εβδομάδες.

«Δεν έχει άδικο η Ιωάννα Μαλέσκου που λέει ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς δημοσιογράφος για να παρουσιάσει μία εκπομπή. Εκτός αν πρόκειται για εκπομπή με ρεπορτάζ, οπότε το θεωρώ απαραίτητο.

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις λίγες που μου αρέσουν σε όλα, είναι πολύ πλήρης ως παρουσιάστρια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα μπορούσε να κάνει το GNTM καλύτερα απ’ όλα όσα έχει προσπαθήσει να κάνει και δεν της έχουν… βγει», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.