Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αδειάζει» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Οι καβγάδες πίσω από τις κάμερες…

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Τι αποκαλύπτει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το τι συμβαίνει στο ΣΟΥΚΟΥ;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για την εκρηκτική σχέση που έχει με τον συνάδελφο του Δημήτρη Ουγγαρέζο, αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του ΣΟΥΚΟΥ και σχολίασε αρνητικά την απόφαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να αποκαλύψει την αμοιβή του.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τι μισθό παίρνει κάθε μήνα
[dfp_ads id=236982]

«Ατυχής νομίζω δήλωση. Δεν νομίζω ότι είναι περίοδος να βγαίνουμε να λέμε τι παίρνουμε τη στιγμή που 2 εκατ. κόσμος δεν παίρνει τίποτα. Τώρα αν μας ακούει κόσμος που αμείβεται με 500-600-700 ευρώ θα μας μουντζώνει. Πλέον αυτοί οι μισθοί νομίζω ότι είναι απλησίαστοι. Και να τα παίρνει δεν είναι ωραίο να βγαίνεις να το λες. Αν το έλεγε σε συνέντευξη θα έλεγα παιδιά δεν είναι ωραίο κόφτε το, έκανα λάθος που το είπα.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Οι διαφωνίες μας είναι συνεχόμενες σε πάρα πολλά θέματα. Καταφέρνουμε με έναν μαγικό τρόπο στον αέρα να τις σβήνουμε και με το που πέφτουν οι διαφημίσεις να πλακωνόμαστε. Το θέμα είναι τι βγαίνει προς τα έξω. Αν προς τα έξω βγαίνουν όλα καλά, τότε Δημήτρη μου είναι όλα καλά. Προτιμώ να είμαι λακωνικός. Να πω δυο κουβέντες καλές παρά πέντε μπαρούφες. Όταν βλέπω ότι ο άλλος θα πει πέντε μπαρούφες, προσπαθώ να του πω ότι τώρα δεν χρειαζόταν αυτό να το πεις» αναφέρει συγκεκριμένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.