Λάμπρος Χούτος: Η Ματίνα Ζάρα εξηγεί γιατί χώρισαν μια βδομάδα πριν τον γάμο τους

Ματίνα Ζάρα

"Μπορείς να πεις και πως χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων" παραδέχεται η Ματίνα Ζάρα.

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ματίνα Ζάρα, στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας για τον χωρισμό με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο μόλις μια εβδομάδα πριν τον προγραμματισμένο γάμο τους. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε το ζευγάρι που οδήγησαν και στην αυλαία τους.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ματίνα Ζάρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το καλοκαίρι είχαμε πάει στη Σκιάθο, μετά στη Ρώμη και είχαμε κολλήσει κορονοϊό. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί το πέρασα ήπια αλλά ο Λάμπρος το πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. Οπότε περάσαμε ένα πολύ δύσκολο πράγμα εκείνη την περίοδο».

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματα μας τα οποία με τον καιρό φούντωσαν και καταλάβαμε, έστω και μια εβδομάδα πριν από τον γάμο, πως θα ήταν καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους» τόνισε, με ειλικρίνεια, η τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. » Έχουμε μιλήσει ξανά μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα αφού γυρίσαμε και οι δυο και το λήξαμε σε πάρα πολύ όμορφο, φιλικό και ανθρώπινο επίπεδο. Μπορείς να πεις και πως χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων».

«Υπήρχαν θέματα τα οποία όταν βλέπεις πως εσύ και ο άνθρωπος σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, τα συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Καλύτερα να προλάβουμε τον γάμο, να είμαστε και οι δύο καλά και συνεχίζεται η ζωή».