Λάκης Τζορντανέλλι: «500 άτομα είχαν σηκώσει το αυτοκίνητο μαζί με μένα»

Λάκης Τζορντανέλλι

"Έκανα μια μεγάλη επιτυχία, γύρω στους 100.000 δίσκους και δεν πήρα ποτέ μου χρυσό δίσκο γιατί τότε δεν τους έδιναν εύκολα" αποκαλύπτει ο Λάκης Τζορντανέλλι.

Μια αναδρομή στους μεγαλύτερους μουσικούς του σταθμούς έκανε ο Λάκης Τζορντανέλλι μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις επιτυχίες «Εσένα θέλω μόνο», «Δικό μου τραγούδι» και «Κορίτσι του φίλου μου».

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Τζορντανέλλι δήλωσε πως «το «Εσένα θέλω μόνο» είναι μία διασκευή. Ένα τραγούδι που μου άρεσε σαν μελωδία και ρυθμός γιατί το έλεγαν κάτι Αφρικανοί. Όταν το πρωτοάκουσα, με αναστάτωσε και μπήκαμε στο στούντιο. Το τραγούδησα τόσο απλά, τόσο ωραία αλλά με την ψυχούλα που έβγαζα από μέσα μου. Δεν με ταλαιπώρησε καθόλου στο στούντιο, μια και έξω το είπα».

«Το «Δικό μου τραγούδι» μου το έβαλαν μαζί με άλλο ένα στην εταιρεία για να διαλέξω ένα. Όλος αυτός ο στίχος μού έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που το άρπαξα και είπα ότι ήθελα αυτό. Το τραγούδι αυτό πήγαινε για πρώτο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Όταν βγήκα έξω από το Παλέ ντε Σπορ, μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο και βλέπω καμιά 500αριά άτομα να έχουν πιάσει το αυτοκίνητο μου και να το έχουν σηκώσει μαζί με μένα. Ήρθε η αστυνομία και τους διέλυσε λιγάκι για να μπορέσω να φύγω».

«Με το «Κορίτσι του φίλου μου» έκανα μια μεγάλη επιτυχία, γύρω στους 100.000 δίσκους και δεν πήρα ποτέ μου χρυσό δίσκο. Γιατί τότε δεν έδιναν εύκολα τον χρυσό δίσκο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λάκης Τζορντανέλλι στην εκπομπή του Alpha.