Λάκης Παπαδόπουλος: «Στεναχωρήθηκα με τον Γιοκαρίνη αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ακραία τα πράγματα»

Λάκης Παπαδόπουλος

Πώς σχολιάζει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision;

Συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου έδωσε ο Λάκης Παπαδόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε για την υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη, η οποία απασχόλησε μέσα στην εβδομάδα τα Μέσα και την Αστυνομία, ενώ κάνει και το σχόλιό του για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

«Δεν κοιτάζω την ταυτότητά μου. Παντού βγαίνει ότι είμαι 95 ετών, δεν θα βρω αυτόν τον αλήτη που έχει γράψει ψεύτικη ηλικία;», δηλώνει με χιούμορ ο Λάκης Παπαδόπουλος.

«Το σπίτι μου που έχει θέα στη θάλασσα δεν με ενέπνευσε ποτέ να γράψω τραγούδια. Από την άλλη, κοιτάζοντας τον τοίχο του σπιτιού μου έγραψα 20 κομμάτια», παραδέχεται ο τραγουδοποιός αμέσως μετά.

«Το τραγούδι της Σάττι το έχουν γράψει 9 άτομα απ’ ό,τι διάβασα. Είναι σαν 9 τραγούδια μαζί. Είναι ωραίο και μακάρι να πάει καλά», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Λάκης Παπαδόπουλος.

«Πλέον τους τραγουδιστές τους ξεχωρίζεις μόνο από την εμφάνιση, είναι όλοι τους ίδιοι. Τα νέα τραγούδια δεν αντέχουν στον χρόνο, είναι σαν σούπερ μάρκετ. Φταίει το εφήμερο του στίχου και της ενορχήστρωσης», σχολιάζει στη συνέχεια.

«Στεναχωρήθηκα με το περιστατικό του Γιάννη Γιοκαρίνη, γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια. Δεν έχουμε πολύ κοντινές σχέσεις αλλά στη σκηνή είμαστε μια χαρά. Όλοι μας δεν έχουμε τσακωμούς με τα αγαπημένα μας πρόσωπα; Δεν νομίζω να είναι τόσο ακραίο όσο γράφτηκε», σχολιάζει ο Λάκης Παπαδόπουλος.