Λάκης Λαζόπουλος: Τι απαντά η Βίκυ Τσοχατζοπούλου;

Βίκυ Τσοχατζοπούλου

"Υποθέτω ο κ. Λάκης Λαζόπουλος έχει πρωτογενή ενημέρωση για τον ποιον είδε και ποιους συνάντησε και γι' αυτό τα λέει".

Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε podcast που έκανε πρόσφατα, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά και όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ανάμεσα σε όσα είπε, όμως, έκανε και μια ιδιαίτερη αναφορά στην Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε τα εξής: «Αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη που θυμίζουν συνταγή Βίκυς Σταμάτη. Μια μέρα το σκάει από το τρελοκομείο για να δει το παιδί της, τελικά δεν το είδε γιατί κανείς δεν ξέρει που πήγε, τι συμφώνησε, ποιον συνάντησε εκείνη τη νύχτα. Και μετά το τρελοκομείο ήρθε η έξοδος και γεια χαρά νταν. Με το ίδιο σύστημα ετοιμάζουν και τον Λιγνάδη»;

Στο Πρωινό την Δευτέρα, ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπουλου, Νίκος Αλεξανδρής, απάντησε: «Υποθέτω ο κ. Λαζόπουλος έχει πρωτογενή ενημέρωση για τον ποιον είδε και ποιους συνάντησε και γι’ αυτό τα λέει. Αλλά, για να μιλήσουμε σοβαρά. εάν η αναφορά αυτή γίνεται στο πλαίσιο της σάτιρας νομίζω ότι είναι μάλλον κακόγουστη και ατυχέστατη. Αν όμως αυτή η αναφορά γίνεται σε σοβαρό λόγο, τότε μάλλον είναι προσβλητική και σίγουρα συκοφαντική.

Δεν μπορούμε να λέμε έτσι χωρίς να το σκεφτόμαστε, άκριτα, να συζητάμε για θέματα που άπτονται παιδιών. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια όρια που θα πρέπει να τηρούνται».