Λάκης Λαζόπουλος: «Στα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε, την έκανα να γελάσει και πέρασε πολύ ωραία»

Λάκης Λαζόπουλος

«Δεν γίνεται χωρίς γέλιο να πας πουθενά, είναι τόσο ανηφορικός ο δρόμος της ζωής», λέει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του.

«Ακόμα και τα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε, την έκανα να γελάσει και πέρασε πολύ ωραία. Την έκανα να γελάσει όχι με κάποιο ψεύτικο αστείο. Της έλεγα “ρε μάνα, τι θα γίνει; Θα αποφασίσεις τι θα κάνεις; Πληρώνω συνέχεια τον βαρκάρη στον Αχέροντα, πάει, σε φέρνει… Πάει, σε φέρνει… Θα πας; Δεν θα πας; Να ξέρουμε τι θα κάνουμε”.

Μου λέει “εσύ πώς με βλέπεις;”. Και της λέω νομίζω ότι είσαι ημιζώντανη, κάτι που είχα πει σε ένα τσαντίρι. Και μου λέει “ημιζώντανη, θα δω, αλλά νομίζω ότι πάω”, δηλαδή με πλάκα. Είχε χιούμορ», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν γίνεται χωρίς γέλιο να πας πουθενά. Είναι τόσο ανηφορικός ο δρόμος της ζωής, που αν έχεις και καταθληπτικούς ανθρώπους στη ζωή, θες να γυρίσεις πίσω και να πέσεις. Αν είναι να ανέβεις το βουνό, πρέπει κάποιος να σε κρατάει ζωντανό, να γελάς. Δεν γίνεται αλλιώς, γιατί είναι ανηφορικός ο δρόμος».

Δείτε το απόσπασμα στο 4:35…