Λάκης Λαζόπουλος: Μένει η φεύγει από τον Alpha; Η απάντηση του στο ΟΛΑ

Λάκης Λαζόπουλος

Λάκης Λαζόπουλος όπως Πυθία...

[dfp_ads id=236982]

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Όλα Ξεκόλλα, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις γύρω από τον Alpha και το τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί από το κανάλι. Ο Λάκης Λαζόπουλος χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον, δήλωσε ότι προτιμά να περιμένει να περάσουν …οι Σειρήνες και είπε ότι είναι εκεί που ήταν, αλλά …θα δούμε.

«Εγώ ήμουν εκεί που ήμουν, έκανα τη δουλειά που έκανα, αυτή συνεχίζω να κάνω, ή θα την κάνω ή δεν θα την κάνω. Θα δούμε. Είμαι εκεί που είμαι με την έννοια ότι δεν έχω αλλάξει κάτι. Το τρέιλερ μου εκεί παίζεται. Ο Alpha είναι ο χώρος που τα τελευταία πολλά χρόνια δουλεύω εκεί. Πολλά χρόνια, πάνω από 11. Κι εγώ ακούω, αλλά γενικώς έχω μία άποψη ότι όταν ακούς πάρα πολλά, η λογική είναι πιάσε κατάρτι σαν τον Οδυσσέα. Πιάνεις το κατάρτι και περιμένεις να τελειώσουν οι Σειρήνες για να φτάσεις εσύ εκεί που θέλεις. Είναι καλό να ακούς, αλλά είναι κακό να κατεβαίνεις κάθε φορά που ακούς. Είναι λάθος να χάνεις το στόχο σου ή αυτό το οποίο έχεις στο κεφάλι σου κάθε φορά που ακούς. Σέβεσαι αυτόν που ακούς, αλλά σέβεσαι και το παρελθόν σου και το δρόμο σου»,

Αργότερα όσον αφορά στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε: «Από την αρχή είχα συνεννοηθεί ότι ό,τι είναι να συζητήσω να κάνω, διότι έχει παρέλθει ο καιρός της προηγούμενης συνεργασίας, θα το συζητήσω μετά το Φεβρουάριο, γιατί είχα να κάνω την παράσταση, το «Αποχαιρετηστήριο δείπνο», γράφω ένα έργο, πρέπει να τελειώσω. Έχω προγράμματα στο κεφάλι μου. Δεν γινόταν, αφού Οκτώβρη θα ανέβαινε η παράσταση.»