Λάκης Λαζόπουλος για Μιμή Ντενίση: «Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη πού στο διάολο είναι;»

Λάκης Λαζόπουλος

"Βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις", λέει ο Λάκης Λαζόπουλος για την Μιμή Ντενίση.

Λάκης Λαζόπουλος και Μιμή Ντενίση, μετά την εκεχειρία, φαίνεται πως μπαίνουν σε νέα πολεμική περίοδο. Μετά τις παρατηρήσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή Στούντιο 4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι δεν έχουν παρακολουθήσει την παράστασή της, ο Λάκης Λαζόπουλος σε podcast του στο NEWS 24/7, σχολίασε:

«Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την «Άννα Καρένινα». «Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου «I am very Χολοσκασμένη». Βρε βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις».

«Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.