Λάκης Λαζόπουλος: Φινάλε με μηνύματα για όσους τον πολεμούν, χορό και αναφορά στη μητέρα του!

Λάκης Λαζόπουλος

Δείτε όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο Αλ Τσαντίρι της σεζόν!

«Φτάσαμε στο τέλος αυτής της χρονιάς, ποτέ δεν λέω τι θα κάνω του χρόνου, δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Ευχαριστώ το θέατρο Βέμπο, ευχαριστώ όλους όσοι ήρθατε εδώ όλα αυτά τα χρόνια γενικώς και κρατάτε εμένα, εμάς, το Τσαντίρι, την Ελλάδα» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος και αφού ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στην εκπομπή, αλλά και σημαντικές κινήσεις που γίνονται κοινωνικά πρόσθεσε:

«Ξέρετε ότι η κατάσταση έχει αγριέψει και είναι καιρός πραγματικά αυτοί που έχουν το καλό να μπουν μπροστά, μην υποχωρούν, γιατί αυτοί έχουν έναν στρατό ολόκληρο και πολεμάνε μανιασμένα, κι εγώ δέχομαι πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό νομίζω δεν έχω ξαναδεχτεί τέτοιο πόλεμο. Νομίζω το καταλαβαίνω, δικαιολογημένα, αλλά έχω μάθει από τον πατέρα μου ότι τα δέντρα πρέπει να μένουν όρθια μετά τις καταιγίδες, κι εγώ θέλω να μένω όρθιος και πάντα με υπομονή να αντιμετωπίζω τα πράγματα».

Ο Κώστας Βουτσάς με τη θετική του ενέργεια ακολούθησε για αν συμπληρώσει το μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου και τέλος ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε κλείνοντας την εκπομπή: «Γεια σας, καλό καλοκαίρι, να αντέχουμε, υπομονή και τα γερά δέντρα είναι για να περνούν οι καταιγίδες από πάνω και να θυμάστε το δέντρο που έχει ρίζες δεν χάνετε. Και πάντα όλα όσα κάνω να ξέρετε έχω στο νου μου τη μάνα μου» είπε ο παρουσιαστής και έδειξε ψηλά.