Λάκης Λαζόπουλος: «Έβαλα τα γέλια όταν άκουσα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

Λάκης Λαζόπουλος

«Άμα βλέπει τον εαυτό του και χαίρεται δεν μπορείς να του το κόψεις. Το που θα σου χτυπήσει ο ναρκισσισμός δεν μπορείς να το καταλάβεις», λέει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Κατερίνα Καινούργιου. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα.

«Εγώ πιστεύω ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σίγουρα, γιατί δεν είναι κάτι το οποίο λέγεται αυτό. Αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα δεν τα λένε, τα κάνουν είναι μυστικά. Αυτός μέσα στο κεφάλι του ήθελε κάπου να είναι εξουσία, να είναι κάπου κι αυτός πρώτος.

Εγώ με το που το είδα, έβαλα τα γέλια, αλλά ο ίδιος άμα βλέπει τον εαυτό του και χαίρεται δεν μπορείς να του το κόψεις. Το που θα σου χτυπήσει ο ναρκισσισμός δεν μπορείς να το καταλάβεις», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε επίσης: «Στήριξα τα παιδιά με την έννοια ότι πρέπει να συνεχίσουν το έργο της σάτιρας γιατί αυτό είναι το ενδιαφέρον. Και τους ίδιους τους έχει επηρεάσει. Η δουλειά ενός ανθρώπου που κάνει σάτιρα είναι να στηρίζει όποιον ακόμα έχει γνώμη και μπορεί να την λέει».