Λάκης Γαβαλάς: Στα δικαστήρια κατά πρώην εργαζόμενής του

Λάκης Γαβαλάς

"Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας".

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, καθώς είχε κάνει μήνυση σε πρώην συνεργάτιδά του για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 130.000 ευρώ. Μάλιστα, ποσό αυτό είχε χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία πισίνας.

Ο Λάκης Γαβαλάς είχε χάσει τη δίκη σε πρώτο βαθμό και σήμερα θα εκδικαζόταν η δεύτερη φάση της νομικής διαδικασίας. Η δικάσιμος αναβλήθηκε και ο σχεδιαστής έκανε δηλώσεις στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό.

«Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα. Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρίας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς. Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει. Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας. Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.