Λάκης Γαβαλάς: Σκληρά λόγια για Γιώργο Λιάγκα και Αφροδίτη Γραμμέλη! – Η παρέμβαση της Γερμανού

Λάκης Γαβαλάς

Χείμαρρος ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέντευξη του στη Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου με την ερώτηση της στον Λάκη Γαβαλά για τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Λάκης Γαβαλάς χωρίς ανάσα έκρινε με ένα χειμαρρώδη λόγο τον παρουσιαστή, αλλά και τη συνεργάτιδα του Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή

«Είναι θέμα γκελ και θέμα σκηνικού. Εγώ στη ζωή μου σκηνοθετώ και το γύρω γύρω μου, όχι μόνο εμένα. Αν έχεις δίπλα σου μία Γραμμέλη, έχεις αυτό το team που έχεις, πόσο πολύ σε βοηθάει και για ποιο λόγο, για να βγάλεις μια εκπομπή που έτσι κι αλλιώς είναι στιγματισμένη, καλή ή κακή, από κάποιον άλλον; Τη στιγμή που βγαίνεις και θάβεις αυτόν τον οποίο σου παραχώρησε τη θέση του γιατί το κανάλι τον έβαλε σε μια άλλη θέση, αυτομάτως σε κάνει να θες να τον κρίνεις. Και δεν είναι χιούμορ. Γιατί αν είναι χιούμορ έχει άλλη μορφή, άλλο βλέμμα και άλλη γλώσσα σώματος.

[dfp_ads id=236982]

Αν βγάλεις το audio και δεις το βίντεο, ή αν βγάλεις το βίντεο και ακούσεις το audio θα καταλάβεις ότι είναι δυο πράγματα πάρα πολύ ανώμαλα. Αυτό το γελάκι, το και καλά τσαλακώνω τον εαυτό μου και κάνω μια βουτιά ενώ είμαι χοντρός και γιατί τρώω τα πάντα. Χαίρομαι γιατί όταν στερείσαι δεν είσαι το ίδιος ευτυχής, αλλά δεν διαφημίζεις ούτε την ανορεξία, ούτε την παχυσαρκία. Δεν με ενδιαφέρει αν ο ανορεξικός ή ο υπέρβαρος κάνει καλύτερη βουτιά. Κι εγώ που θέλω να δω μια εκπομπή γιατί θέλω να ψυχαγωγηθώ πραγματικά δεν θέλω να έχω εμπάθειες γιατί έχω κάποιες καβάντζες από πίσω μου, που είναι δύο κάμεραμεν που γελάνε μπροστά μου για να με κάνουν να κάνω καλή εκπομπή ή ένα Λάτσιο που λέει «μπράβο παιδί μου σκίσαμε». Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα. Εγώ θέλω να σκίζω στην πορεία μου. Θα μου πεις μα έχει θεαματικότητες. Το εύχομαι. Γιατί από την άλλη μεριά δουλεύουν άτομα γύρω γύρω και φυσικά πρέπει να πληρωθούνε και μια χαρά είναι όλα. Κι εγώ έκανα πατάτες στη ζωή μου.

Ξεκίνησαν από εκείνον τα σχόλια και πραγματικά δεν έχω κάποια εμπάθεια, το κάνω και για πλάκα γιατί τους κάνει και καλό. Το θέμα μου είναι το εξής: όταν έχει πει πράγματα άσχημα περί ομοφυλοφιλιών και εκείνο και το άλλο, δηλαδή κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να μένουν και λίγο μόνοι τους χωρίς φώτα και να παίρνουν ένα βιβλίο και να διαβάζουν.»

Για την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Δεν έχω πρόβλημα να πάω στην εκπομπή του, αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται. Να πάω και να πω τι; Να πω στη Γραμμέλη για αυτό που έλεγε ότι «πως πήρατε φυλακισμένους να χορεύουν στο «Dancing with the Stars». Μια από τις αιτίες ήταν ότι εγώ έδινα στο ΔΟΛ της ατελείωτες σελίδες και τις πλήρωνα για διαφήμιση, όταν αυτή δούλευε εκεί και από τα χρήματα μου μέσα έπαιρνε το μισθό της και να πει μετά «πως βάλατε έναν φυλακισμένο;». Κριτική μπορεί να κάνει σε μια πιτσαρία με φίλες της, με «ι», με «ου» ξέχασε το» είπε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της Ναταλίας Γερμανού για αυτό που άκουσε στον αέρα και την παρέμβαση της, με τον Λάκη Γαβαλά να συνεχίζει λέγοντας: «Η κυρία αυτή έχει πει πάρα πολλές χοντράδες. Δεν μου αρέσει όταν πηγαίνουν περισσότερο από τη θέση που έχει ο καθένας.»