Λάκης Γαβαλάς: «Νομίζω θα γινόμουν καλός πατέρας»

«Έχω την Ναταλία που είναι η τελευταία μου ανιψιά...»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τον γάμο που είχε κανει παλιότερα και για το παιδί που θα μπορούσε να έχει ο Μάρκος Σεφερλής τον ρώτησε αν θα είχε αλλάξει κάτι στον τρόπο σκέψης του, αν είχε κάνει ένα παιδί:

«Έχω την Ναταλία που είναι η τελευταία μου ανιψιά, της αδελφής μου της Νότας η κόρη. Είναι δέκα χρονών. Τρελαίνεται να κάνει παρέα μαζί μου. Τώρα έχει και το viber και μου στέλνει μηνύματα. Και μου λέει είσαι τρελός εσένα σε γουστάρω. Άρα νομίζω ότι δε θα χρειαζόταν να αλλάξω. Τώρα φυσικά οι συνθήκες της ζωής σε κάνουν να αλλάζεις, αλλά πίστεψε με δεν είμαι πάντα θεατρικός. Είμαι σε αυτό που αποτυπώνεται στον κόσμο. Βέβαια το μαλλί δεν αλλάζει. Αλλά το περνάω όλο στο θέμα του κωμικού, εμένα μου αρέσει ο άλλος να γελάει να περνάει καλά. Αν χρειαστεί να το αλλάξω βεβαίως. Φυσικά και έχω μιλήσει πολύ σοβαρά με τις πολυεθνικές που εργαζόμουν. Εξαρτάται τις συνθήκες.»

Όσο για το αν θα ήταν καλός πατέρας ο ίδιος απάντησε: «Νομίζω πως ναι γιατί αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Μα για αυτό και έχω δύο σκυλιά τώρα, γιατί δεν έχω παιδιά»

 https://www.youtube.com/embed/pgNnlkU3gdk