Λάκης Γαβαλάς: «Μου ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλους στη φυλακή»

Λάκης Γαβαλάς

«Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς», λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την πορεία του στο χώρο της μόδας, τη συνεργασία με τη Ραφαέλα Καρά, τη φυλακή και το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Η Ραφαέλα Καρά… σκύλα! Ήθελε να της πως αν είναι ωραίο αυτό που φοράει. Με επέλεξαν στο μπαλέτο της Ραφαέλα Καρά και με πήραν στη Ρώμη, στην Τσινετσιτά. Μετά από λίγο καιρό πήρα αρκετή προαγωγή για την εποχή εκείνη. ήμουν πολύ κοντά στη Ραφαέλα Καρά, έλεγα τη γνώμη μου για τα φορέματα που φορούσες. Τις περισσότερες φορές ήταν ντυμένη κιτσάτη για τα δικά μου στάνταρ», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια: «Δύο από τις 365 μέρες του χρόνου τις αφιέρωνα στα πάρτι στη Μύκονο. Ήταν η προτροπή για να γνωρίσουν οι ξένοι καλεσμένοι μου τις Κυκλάδες. Το πάρτι που ήταν του Αγίου Πνεύματος ήταν πιο πολύ για Έλληνες και λεγόταν Welcome Summer. Στις 23, 24 Αυγούστου έκανα το πάρτυ Goodbye Summer. Ήταν όλα δωρεάν, έφερνα μουσική από την Αθήνα, έπαιζαν οι καλύτεροι DJs!».

«Ως νέος ερωτεύτηκα μία κοπέλα, η οποία ήταν της δουλειάς. Ήταν από τα καλύτερα μοντέλα. Επειδή είχε μία δυσμορφία στη γυναικολογική της φύση, για να το διορθώσει έπρεπε να κάνει μία κούρα. Της τη δώσανε να την κάνει, όμως τελικά αυτό της δημιούργησε μία ανωμαλία. Ούσα έγκυος, το παιδί αυτό θα έβγαινε με δυσπλασία. Δυστυχώς έπρεπε να το αφαιρέσει, αφού πρώτα ολοκληρωθεί σαν ον. Ήταν 5,5 μηνών…», πρόσθεσε επίσης ο Λάκης Γαβαλάς.

Για το κεφάλαιο “φυλακή” της ζωής του, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς. Η φυλακή είναι ένα κεφάλαιο που μου θύμισε πολλές φορές στέρησης διάφορων πραγμάτων μέσα στην ημέρα. Με έβαλαν στην πτέρυγα υψηλού κινδύνου, που σημαίνει ότι επειδή είσαι γνωστός μπορεί να προκαλέσεις τον άλλον και να σου επιτεθεί. Ο εγκλεισμός δημιουργεί διάφορα πράγματα, όπως στο GNTM. Κλείνουν τα παιδιά μέσα και φρικάρουν. Βέβαια αυτό πουλάει.

Στη φυλακή με προσφώνησαν κάπως την πρώτη μέρα. Τα μάτια μου έκαναν ένα κύκλο, είδα να “καίγονται κάποια άτομα” και άνοιγε ένας διάδρομος για να περάσω. Δεν κάνω φυλετικές διακρίσεις, αλλά μέσα στη φυλακή υπήρξε ένας Αλβανός ο οποίος έλεγε μία λέξη συνέχεια. Όταν έμαθα τι σημαίνει αυτό, του είπα ότι υπάρχει και το άλλο φύλο, το γυναικείο, και πως πρέπει να το σέβεται ειδικά τώρα που του λείπει. Την επόμενη μέρα μου είπε μπροστά σε όλους «Κύριε Γαβαλά, ζητώ χίλια συγγνώμη».

«Όταν ξεκίνησα δεν υπήρχε ίντριγκα. Με τις φυλακές, με το θόρυβο, το πόσο μάγκας ή άντρας είμαι έβγαλα το βιβλίο. Είχα πάντοτε ένα σλόγκαν: “όσο είσαι ψηλά, δίνεις από το πλεόνασμά σου και όταν είσαι χαμηλά, δίνεις από το υστέρημά σου”», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.