Λάκης Γαβαλάς: «Μου στοιχίζει πάρα πολύ που δεν μιλάω με την αδελφή μου και τα ανίψια μου»

Λάκης Γαβαλάς

"Μακάρι να έρθουν εκείνοι που με απέρριψαν, μου είπαν ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος" εκμυστηρεύεται ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην παύση των σχέσεων με την μία του αδελφή και τα ανίψια του.

Ειδικότερα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «με την μία μου αδελφή δεν μιλάω και τα ανίψια μου, με την άλλη μου αδελφή και τα ανίψια μου μιλάω. Η ανιψιά μου ήρθε μαζί μου το καλοκαίρι για μια εβδομάδα και περάσαμε τέλεια. Έχουμε και ανταγωνισμό στον χορό και τα λοιπά! Χορεύω καλύτερα, Ναταλία και έχω βίντεο».

«Θέλω να μιλήσω και με την άλλη μου αδελφή αλλά δεν έχει συμβεί. Δεν έγινε. Μακάρι να έρθουν εκείνοι που με απέρριψαν, μου είπαν ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος. Αν τώρα θεωρούν ότι έγινα καλός άνθρωπος, ας με πάρουν και να μου πουν πως «νομίζουμε ότι τώρα είσαι καλός άνθρωπος». Ή ας συνεχίσουν να αισθάνονται ότι δεν είμαι καλός και να μην μου μιλάνε. Μου στοιχίζει αυτό πολύ, πάρα πολύ, γιατί έχουν παιδιά στα οποία και ήθελα να είμαι κοντά τους. Σίγουρα θα έχουν κάποιες αισθηματικές δυσκολίες που θα μπορούσαμε μαζί να τις απαλύνουμε και τέτοια αλλά εντάξει».

«Εγώ δεν θέλω να πιέζω κάποιον να κάνει κάτι που δεν το αισθάνεται. Άλλωστε αυτό είναι μέσα στο φάσμα της ζωής. Πάντα υπάρχουν προβλήματα, ποιανού η ζωή είναι λεία και κανονική; Θα ήθελα βέβαια μεγαλώνοντας να κλείνω τους λογαριασμούς. Κάποια στιγμή η αδελφή μου σε κοινό γνωστό είπε ότι: δεν είναι δυνατόν να μην μιλάμε με τον αδελφό μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λάκης Γαβαλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.