Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς στα μαχαίρια – «Εντάξει, αρκετά, πόσο να γελάσεις πια»

Τρύφωνας Σαμαρας, Λάκης Γαβαλάς

Τι έχει συμβεί και δεν μιλιούνται Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς;

Δυο ξένοι στο ίδιο event ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Οι δυο άντρες έχουν πια «σχέσεις τυπικές» όπως παραδέχθηκε και ο γνωστός κομμωτής. Τα καρφιά, δε, από τον έναν προς τον άλλον δεν ήταν και λίγα στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

«Η σχέση με τον Λάκη Γαβαλά είναι τυπική. Μου είπε γεια και του είπα γεια» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Στα social media ούτε τον ακολουθώ ούτε και με ακολουθεί. Ο κ. Γαβαλάς δεν ακολουθεί κανέναν, ακολουθεί μόνο τον εαυτό του, οπότε…».

Τ.Σ.: Εγώ δεν κάθομαι να περιαυτολογώ και να pv πόσο κάνει η τσάντα και όλα αυτά. Το τι μπορεί να έχω μαζί μου είναι δική μου δουλειά»

Λ.Γ.: Είδα τον Τρύφωνα μια δυο φορές στο My Style Up εντάξει… Αρκετά… Για εκείνον το λέω περισσότερο γιατί πόσο να γελάσεις πια. Δηλαδή μόνο με ηλεκτροσόκ πλέον! Έχω σταματήσει το ποιοτικό γέλιο από τον καιρό του Χάρρυ Κλυνν και δυστυχώς λείπει πάρα πολύ από το χιούμορ και την κωμωδία αυτός ο άνθρωπος. Όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά απομιμήσεις και πολλές κιόλας οικτρές.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».