Λάκης Γαβαλάς για τηλεθέαση My Style Rocks: «Πόσο; 5%; Ο καθένας ή όλοι μαζί;»

Λάκης Γαβαλάς

"Την Κατερίνα Καραβάτου δεν τη βλέπω να το διασκεδάζει, δεν έχει βρει τη θέση της εκεί" σχολιάζει ο Λάκης Γαβαλάς για το My Style Rocks.

Δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε ο Λάκης Γαβαλάς σε βραδινή του έξοδο. Ο γνωστός σχεδιαστής ρωτήθηκε για την πορεία του My Style Rocks, την Κατερίνα Καραβάτου στον ρόλο της παρουσιάστριας αλλά και τον έρωτα.

«Έλα καλέ που δεν πάει καλά, αφού μου είπαν ότι αυξήθηκε τώρα» απάντησε αρχικά για τα νούμερα τηλεθέασης του reality μόδας, ενώ όταν του διευκρίνισαν πως το πρόγραμμα κινείται γύρω στο 5%, εκείνος πρόσθεσε: «Πόσο; 5; Ο καθένας ή όλοι μαζί; Δεν θέλω να μιλάω για το My Style Rocks, γιατί είναι ένα πράγμα που ήταν σαν παιδί μου που το άφησα σε ξένα χέρια».

«Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς είναι ένα κανάλι που δεν έχει τοποθετήσει σωστά τα πράγματά του. Τα castings τους, ο συνδυασμός τους, αυτές οι ίντριγκες, να μιλάνε 300 ώρες ο καθένας για το ίδιο πράγμα. Κουράζει πολύ τον κόσμο» σημειώνει αμέσως μετά ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά την Κατερίνα Καραβάτου στη θέση της παρουσιάστριας, σχολιάζει: «Την Κατερίνα θα ήθελα να την πάρω, να πάμε να φάμε μία πίτσα, να κουτσομπολέψουμε, να μιλήσουμε, να τη δω να χαμογελάει. Εκεί δεν τη βλέπω να το διασκεδάζει. Είναι ένα plus άτομο, θετικό και δεν έχει βρει τη θέση της εκεί».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε και για τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή του, απαντώντας: «Είμαι πολύ της συντροφικότητας. Έχω τα φλερτάκια και τα κρασάκια μου».