Λάκης Γαβαλάς για Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks: «Είναι σαν να λέει συνταγή για πολύ ωραία γεμιστά»

Λάκης Γαβαλάς

"Στεναχωριέμαι που είναι έτσι. Το κακό είναι ότι οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές", σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ρωτήθηκε για το My Style Rocks, την παρουσιάστρια του παιχνιδιού αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Προς το παρόν το My Style Rocks δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Μου έχει ζητηθεί να κάνω πράγματα για την εκπομπή αλλά δεν δύναμαι. Όλοι μου λένε ότι λείπει η ατάκα μου από το παιχνίδι και κυρίως οι συμβουλές μου», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Καμία από τις δύο, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές γιατί ο στυλίστας της βάζει αυτά τα ρούχα. Για μένα δεν της πάει αυτό το κομμάτι», απαντά ο σχεδιαστής για την προτίμηση ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Η μόδα θέλει και λίγο το πόδι έξω, λίγη γλυκιά χαζομαρούλα. Θέλει να μπορείς να διαχειριστείς την ίντριγκα. Αυτή είναι το καλό κορίτσι που, αν βγάλεις εκείνη τη στιγμή τον ήχο, είναι λες και λέει συνταγή για πολύ ωραία γεμιστά», συνεχίζει στο σχόλιό του ο Λάκης Γαβαλάς.

Τέλος, σε ερώτηση για τη Σοφία Χατζηπαντελή στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks, επισημαίνει:

«Εγώ δεν έχω εμμονές με κανέναν. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο το όλο attitude, τώρα την συμπονώ, στεναχωριέμαι που είναι έτσι. Πιέζεται, βάζει τα νύχια μπροστά, βάζει body language τρελό, μπερδεύει τις λέξεις. Αυτό είναι μία ατασθαλία για τη μόδα, μπορεί να κάνει ένα fashion editorial και να έχει fun».

«Το κακό είναι ότι οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές. Αυτά που λέει δεν συνάδουν με την πραγματικότητα στη μόδα», καταλήγει ο Λάκης Γαβαλάς.