Λάκης Γαβαλάς για Χατζηπαντελή: «Θέλει 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν»

Λάκης Γαβαλάς

«Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να την έχει δίπλα του», λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την τηλεόραση, τις εκπομπές μόδας και τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς να συμμετέχει σε τέτοια πρότζεκτ.

«Στο Shopping Star τούς είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο και εκείνοι με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω, εκεί που ήταν το στούντιο. Λες να μην με ήθελαν στο My Style Rocks; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το Celebrity», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφερόμενος στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι καλή σε κάτι γιατί όλο αλλάζει».

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Είμαι στην ΕΡΤ, μάλλον θα κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από τα Σύρματα. Τα Σύρματα στα οποία θα συμμετέχω νομίζω ότι γράφτηκαν πάνω σε εμένα και την περιπέτειά μου. Κάνω έναν καθηγητή».