Λάκης Γαβαλάς: «Δεν μπορούμε να δούμε τις ωραίες φούστες τις πλισέ που φοράνε οι τρίμετροι φρουροί στην Ηρώδου Αττικού»!

«Τι άλλο να με αγχώσει αγόρι μου»;

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε τη νύχτα της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και κατάφερε να πει άλλη μια ατάκα που θα γραφτεί στην τηλεοπτική ιστορία.

Αρχικά, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε πως: «Υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ στη φυλακή αν δεν αποπληρώσω το δημόσιο. Δεν με τρομάζει τίποτα, ζω την κάθε μέρα μου. Είναι σαν να μου είπαν ότι έχω μια αρρώστια, έξι μήνες περιθώριο κι έχουν περάσει 30 χρόνια και είμαι ακόμα υγιής».

Στη συνέχεια, όμως, όταν ο Γρηγόρης τον ρώτησε αν υπάρχει κάτι που να τον αγχώνει, η απάντησή του μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: «Με αγχώνει το θέμα της χώρας μου. Όταν εγώ θέλω να κατέβω την Ηρώδου Αττικού και είναι κλεισμένη με μπάρες, δεν μπορεί να περάσει κανείς να δει αυτές τις ωραίες φούστες τις πλισέ που φοράνε οι φρουροί που έχουμε εκεί, οι καταπληκτικοί οι τρίμετροι, το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών και δεν μπορούμε να το δούμε. Τι άλλο να με αγχώσει αγόρι μου»;