Λάκης Γαβαλάς: «Δεν έχετε το βίντεο με όσα είπε η Γκαγκάκη για εσάς; Δεν σας βολεύει;»

Τους έδωσε ο καλεσμένος τους! «Πάγωσαν» οι παρουσιαστές...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης καλεσμένη στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και η παρέα του «Καλημερούδια» σχολίασε τις δηλώσεις της μονάχα που ο δικός τους καλεσμένος Λάκης Γαβαλάς τους «έδωσε» πως δεν συμπεριέλαβαν μέσα στα αποσπάσματα και τα όσα είπε για τους ίδιους!

«Για πες τι είπε η Κατερίνα, είπε και για εσάς εδώ. Δεν το έχετε αυτό το βίντεο; Δεν σας βολεύει; Είπε ότι εσείς είστε ο ένας εδώ, ο άλλος εκεί και δεν ξέρετε τι γίνεται, παρόλο που είχε έρθει προσκεκλημένη, σας βρήκε ότι δεν είστε συνετισμένη σαν κομπανία» μετέφερε ο Λάκης Γαβαλάς κάνοντας τους παρουσιαστές να μουδιάσουν, ωστόσο στη συνέχεια υπερασπίστηκε τη διαφορετικότητα της παρέας.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να κονσερβοποιηθεί, οι σαρδέλες μπαίνουν ίδιες ή οτιδήποτε παστό μπαίνει σε ένα κουτί, το υπόλοιπο είναι ελεύθερο και κολυμπάει, ειδικά τα ψάρια, πριν ψηθούν και από τις δυο πλευρές Κατερίνα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς και η Ντορέττα Παπαδημητρίου αρκέστηκε να πει: «Ο καθένας έχει την άποψη του, δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Δεν έχουμε σχολιάσει άλλα κι άλλα.»