Λάκης Γαβαλάς: «Ακούγοντας τώρα αυτό για τον Γιώργο Μαζωνάκη παθαίνω σοκ, έχω πληγωθεί και γω»

Λάκης Γαβαλάς

"Ο Γιώργος δουλεύει, ακόμα και όταν έκανε ότι κατούρησε για πλάκα στην πίστα και το πήραν στραβά" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερας της εκπομπής Πρωινό, την Παρασκευή, στον ΑΝΤ1 όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικονομική περιπέτεια που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην προσωπική του ιστορία και τα κοινά στοιχεία που ενδεχομένως αυτή έχει με την ιστορία του τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «με συγκλονίζει γιατί και γω έχω περάσει ξέρετε ότι και γω στην οικογένεια μου έχω περάσει, λόγω οικονομικών τραυμάτων που συνέβησαν, διάφορά. Ήταν, λέει, μάνατζερ του και είναι όντως. Εγώ τελευταία, πριν κλείσει το πρόγραμμα του, είχα κλείσει τραπέζι και μου λέει «ναι, Λάκη μου, το τακτοποιώ». Όταν πήγα όμως στο μαγαζί, δεν ήταν εκεί και μάλιστα κάποιος μου είπε ότι «δεν έρχεται, δεν συνεργάζεται με τον κ. Μαζωνάκη». Ακούγοντας τώρα αυτό παθαίνω σοκ. Αλλά, βλέπετε, το έργο συνεχίζεται».

«Έχω πληγωθεί και γω γιατί αυτό το συγγενικό πρόσωπο είχε δυστυχώς μυηθεί και εξαπατηθεί από την οικονομική διευθύντρια, με την οποία πλαστογραφούσαν και έκανα διάφορα στην εταιρία. Από τότε δεν μου μιλάνε».

«Ο Γιώργος είναι μια πηγή ενέργειας και μια πηγή χρηματικών αποδοχών. Δουλεύει, ακόμα και όταν έκανε ότι κατούρησε για πλάκα στην πίστα και το πήραν στραβά. Τον συμπονώ και είμαι μαζί του» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Λάκης Γαβαλάς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.