Λάκης Γαβαλάς: «Ακόμα ασχολείστε με το My Style Rocks;»

Λάκης Γαβαλάς

"Θέλω να διασκεδάζουμε, κάνοντας λίγο πλάκα μεταξύ μας. Τα παιδιά αυτό δεν το 'χουν" σχολιάζει ο Λάκης Γαβαλάς για το reality μόδας του ΣΚΑΪ.

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το My Style Rocks, στο οποίο τελικά δεν τον είδαμε σε ρόλο κριτή.

«Ακόμα εκεί είστε; Σε παρακαλώ. Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι έπρεπε να ήμουν. Οι άνθρωποι έχουν μάτια και βλέπουν. Είμαι ένα άτομο που μπορεί να κρίνει, όχι ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Δεν θέλω να μιλάω για αυτά. Ο κόσμος δεν θέλει να ξέρει τα τεχνικά προβλήματα. Θέλει να ξέρει αν κάποιος είναι ή δεν είναι, αν είναι σωστά ή δεν είναι σωστά. Εγώ θεωρώ ότι το σχήμα αυτό είναι μια χαρά, είναι άνθρωποι που ξέρουν από μόδα. Δεν είναι όμως του δικού μου στυλ με την έννοια ότι θέλω να διασκεδάζουμε, κάνοντας λίγο πλάκα μεταξύ μας. Τα παιδιά αυτό δεν το ‘χουν» προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως ο Λάκης Γαβαλάς επρόκειτο να καθόταν σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής για το My Style Rocks, όμως οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής του Acun δεν ευοδώθηκαν.