Λάκης Γαβαλάς: «Αυτό τους έλειπε να μην έχω πρόταση για το My Style Rocks»

Λάκης Γαβαλάς

"Δεν τον ξέρω καν. Περίμενε ότι μπορεί να έχει followers και γι' αυτό τον βάλανε;" αναρωτιέται ο Λάκης Γαβαλάς για τον Χρήστο Μπίρμπα

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου σχολίασε μεταξύ άλλων την κριτική επιτροπή του GNTM, τον επόμενο κύκλο του My Style Rocks αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Όταν μου είπαν να κάνω τον coach είπα όχι. Βλέπεις έναν Τασούλη, που είναι ένα υπέροχο παιδί με μία καριέρα, να κάθεται να τσακώνεται με τη Βίκυ και ο Καράβας να αναλώνεται για να μας πει τι; Λένε ασυνάρτητα πράγματα. Είναι σαν να καταπιέζονται για να γίνουν άλλοι» σχολιάζει ο κορυφαίος σχεδιαστής για την κριτική επιτροπή του GNTM.

Ειδικότερα για την επιλογή του Χρήστου Μπίρμπα ως coach στο reality μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Ποιος είναι; Δεν τον ξέρω καν. Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι ικανό το παιδί για να το κάνει. Περίμενε ότι μπορεί να έχει followers και γι’ αυτό τον βάλανε;», ενώ τόνισε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή έχει γύρω τις «τσιράκια», όμως αυτό, κατά τον ίδιο, δεν είναι μόδα.

Είχε πρόταση φέτος για το My Style Rocks; «Φυσικά και έχω. Αυτό τους έλειπε να μην έχω πρόταση», ενώ για την παρουσίαση του show δηλώνει: «Εγώ νομίζω ότι ο Acyn θέλει πολύ τη Σπυροπούλου. Γι’ αυτό και καθυστερεί η έναρξη».

Όσον αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Λάκης Γαβαλάς τονίζει: «Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ που θα καλούν ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης, ώστε να δικαιολογεί την υπόστασή της».