Λαέρτης Μαλκότσης: «Είχε πιει, μου πέταξε ένα γιαούρτι, ακατάληπτα πράγματα»

Λαέρτης Μαλκότσης

"Ήθελα να καταλάβω δηλαδή γιατί το έκανε αυτό" ομολόγησε ο Λαέρτης Μαλκότσης.

Ο Λαέρτης Μαλκότσης συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, στο πλατό της ψυχαγωγικής του εκπομπής, το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί σε ένα απρόσμενο περιστατικό το οποίο και έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου πάρτι.

Ειδικότερα, ο Λαέρτης Μαλκότσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να υπερασπιστεί χωρίς βοήθεια τον εαυτό του και εγώ τον έχω υπερασπιστεί. Είχα πάει σε ένα πάρτι σαν παιδί του Λυκείου και κάποιος με γιαούρτωσε για κάποιο λόγο. Χόρευα εγώ πολύ στα πάρτι, χόρευα μόνος μου και χόρευα όλα τα κομμάτια. Κάποιος δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε και ξαφνικά τρώω ένα γιαούρτι, είχε πιει κιόλας, αλλά είχα την ηρεμία να πάω μετά στην κουζίνα και να του μιλήσω. Να καταλάβω δηλαδή γιατί το έκανε αυτό».

«Μου είπε μετά ότι του θύμησα κάποιον, είχε πιει κιόλας, είχε χωρίσει… Κάτι ακατάληπτα πράγματα ενώ εγώ ήμουν 18 χρονών. Πάγωσα αλλά δεν ξέρω πως εκείνη την ώρα είχα την ψυχραιμί».

«Χόρευα μόνος μου γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω στο πάρτι. Αισθανόμουν μόνος, δεν ήξερα που να μιλήσω, ήμουν ένα ντροπαλό παιδί και ήταν η εποχή που πήγαινες σε μια κοπέλα και έπρεπε να κάνεις πρόβα για το πως θα της ζητήσεις να χορέψετε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Λαέρτης Μαλκότσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.