La Banda: Αυτό είναι το νέο talent show του Epsilon

La Banda

Το συναρπαστικό talent show έρχεται στη χώρα μας και από τη νέα σεζόν θα προβάλλεται από τη συχνότητα του Epsilon TV.

Το «La Banda» έρχεται στο Epsilon TV! Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν τα αστέρια που θα δημιουργήσουν το επόμενο boyband, το οποίο θα σαρώσει στην ελληνική δισκογραφία. Ο Μιχάλης Κουινέλης – Stavento – , ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ελένη Φουρέιρα κάθονται στην κριτική επιτροπή και είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν τις φωνές και τις παρουσίες που θα τους μαγέψουν και θα καταφέρουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον τους. Στην παρουσίαση του show η πάντα απολαυστική Άννα Μαρία Βέλλη.

Πρόκειται για ένα show εντελώς καινούργιο και διαφορετικό από τα κλασικά formats που έχουμε συνηθίσει στα μουσικά talent shows, το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε όλες τις χώρες στις οποίες έχει προβληθεί. Είναι μια συμπαραγωγή της Fremantle Media International και της Syco Entertainment. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να διαμορφωθεί το απόλυτο μουσικό γκρουπ το οποίο θα αφήσει εποχή στην ελληνική δισκογραφία. Η ιδιαιτερότητά του όμως και αυτό που κάνει το παιχνίδι τόσο ενδιαφέρον και ανατρεπτικό, είναι η συνεχής αλληλεπίδραση των διαγωνιζόμενων με τους fans τους και το κοινό.

Για να φτάσει ο κάθε διαγωνιζόμενος στους κορυφαίους που θα διαμορφώσουν το γκρουπ και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, δε φτάνει όμως μόνο η αγάπη και η αποδοχή του κόσμου. Όλοι οι συμμετέχοντες περνάνε από μια σειρά δοκιμασιών σε όλα τα επίπεδα και κρίνονται όχι μόνο με βάση τις φωνητικές τους ικανότητες αλλά συνολικά σαν καλλιτέχνες. Σε όλη τους αυτή τη διαδρομή έχει πάντα ενεργό ρόλο το κοινό και οι fans τους.

Στην πρώτη τους εμφάνιση οι επίδοξοι stars διαγωνίζονται σαν σόλο καλλιτέχνες μπροστά σε ζωντανό κοινό. Το σκηνικό φαντάζει σα να δίνουν μία μίνι συναυλία. Εκεί, οι fans και μόνο αυτοί, κρατάνε την  τύχη όλων στα χέρια τους. Ψηφίζοντας μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο application τον αγαπημένο τους performer, του δίνουν την ευκαιρία να περάσει το πρώτο εμπόδιο και να βρεθεί απέναντι στην κριτική επιτροπή.

Ακολουθεί μια σειρά δοκιμασιών , από μαθήματα φωνητικής  και χορογραφίας, μέχρι σκηνοθεσίας όλες με έναν και  μοναδικό σκοπό: να κερδίσουν τις καρδιές και την ψήφο των fans! Όσο οι υποψήφιοι μειώνονται, η ένταση και η αγωνία κορυφώνεται. Ποιοι θα καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να εξασφαλίσουν μια θέση στο επόμενο hot pop band της χώρας και να απολαύσουν την  διαδρομή που οδηγεί στο απόγειο της επιτυχίας στη μουσική βιομηχανία.

Το «La Banda» εξαιτίας της διαφορετικότητας του και της άμεσης αλληλεπίδρασης με το κοινό έχει αποδείξει τη δυναμική του σημειώνοντας τεράστια ποσοστά τηλεθέασης στα νεανικά κοινά, σε όλες τις χώρες που έχει προβληθεί. Εκτός όμως από την απήχηση του show, μέσα από το «La Banda» έχει αναδειχθεί και τα αγαπημένο Latin Boy Band CNCO το οποίο  έχει σαρώσει τα μουσικά βραβεία.

Ποιο θα είναι το ελληνικό μουσικό συγκρότημα που θα ξεχωρίσει; Ποια θα είναι η πορεία των συμμετεχόντων και πως θα καταφέρουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα;