La Banda: Αυτά είναι τα πρόσωπα – φωτιά που συζητούν για την κριτική επιτροπή!

La Banda

Οι συζητήσεις για την κριτική επιτροπή του La Banda έχουν ξεκινήσει.

Το πιο ανατρεπτικό μουσικό talent show έρχεται να αναδείξει το επόμενο μεγάλο ανδρικό συγκρότημα στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε χιλιάδες νεαρούς οι κριτές και ο κόσμος θα αναζητήσει εκείνους που θα ξεχωρίσουν με το στυλ τους μέχρι την τελική φάση και τη δημιουργία της μπάντας. Από την αρχή κιόλας το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών popstars.

[dfp_ads id=236982]

Ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την «έγκρισή» τους και να ξεκλειδώσουν το δρόμο προς τους κριτές και στη συνέχεια να ακούσουμε τη φωνή του υποψήφιου. Το show έχει κάνει επιτυχία στις χώρες της λατινικής Αμερικής και θα το δούμε τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Τα ραντεβού έχουν ήδη ξεκινήσει για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την κριτική επιτροπή και τρεις τραγουδιστές που θα μπορούσε κανείς να πει πως θα ήταν ιδανικοί φαίνεται να έχουν κάνει ραντεβού με την παραγωγή. Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Άρης Μακρής συζητούν για το τηλεοπτικό project σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο Φτιάξε καφέ να στα πω. Ενώ ανάμεσα στους άντρες κουβέντες γίνονται και με μια γυναίκα… φωτιά. Φυσικά, την Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!