Κυβερνητική έναρξη για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο πρωθυπουργός ήρθε να δει τη Μαρινέλλα, όχι εμένα»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Έφτασα εγώ εκεί και βλέπω ένα τραπεζάκι μικρό στο κέντρο όπου μου είπαν πως θα καθόταν ο πρωθυπουργός" περιέγραψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με ανανεωμένη διάθεση και ανανεωμένη σύνθεση υποδέχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα το τηλεοπτικό κοινό, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό του «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η λαμπερή παρουσιάστρια είχε ετοιμάσει μια ιδιαίτερη έναρξη για να σχολιάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται μαζί με την Μαρινέλλα.

«Εσύ είσαι η μία, η εκλεκτή, εσένα διάλεξε ο πρωθυπουργός! Εσένα διάλεξε να δει, να σε χαρεί» αναφώνησε ο Δημήτρης Μακαλιάς κατά την υποδοχή με… ροδοπέταλα στη Μπέττυ Μαγγίρα για να αποκριθεί με χιούμορ εκείνη ως εξής. «Όχι, όχι, όχι! Δεν θέλω τέτοια! Παιδιά, ήρθε να δει την Μαρινέλλα, όχι εμένα».

«Εντάξει, ξέρεις πως είναι αυτά τώρα. Δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα» σχολίασε ο συνεργάτης της παρουσιάστριας για να δώσει εκείνη στη συνέχεια όλο το παρασκήνιο της εξόδου του πρωθυπουργού με την σύζυγο του, Μαρέβα. «Έφτασα εγώ εκεί και βλέπω ένα τραπεζάκι μικρό στο κέντρο όπου μου είπαν πως θα καθόταν ο πρωθυπουργός. Δεν ήξερα ότι θα έρθουν οι δυο τους και αυτό το βρήκα καταπληκτικό! Το ότι ήρθαν οι δυο τους, σαν ερωτικό ραντεβού ένα πράγμα. Τα παιδιά άλλωστε μετά από χρόνια πρέπει να βγαίνουν και λίγο μόνα τους μετά τα παιδιά».

«Περίμενα ότι θα έρθει με το υπουργικό συμβούλιο ή δυο, τρεις ανθρώπους. Ήρθε όμως μόνος με την γυναίκα του, κάθισαν, της αφιέρωνε τραγούδια, της χάιδευε το χέρι, τραβούσαν βίντεο και εντυπωσιάστηκαν με το πρόγραμμα. Ήταν πολύ διακριτικοί γενικότερα και πολύ σωστοί, ήρθαν έκατσαν και δεν κοιτούσαν τριγύρω. Πολύ τρυφερός αυτός μαζί της».

«Σε εσένα ήρθαν μετά στο καμαρίνι για τα συγχαρητήρια;» ρώτησε ο Τάσος Μπιμπισίδης με την Μπέττυ Μαγγίρα να απαντά πως «δεν ήρθαν στο δικό μου και πολύ στεναχωρήθηκα. Πήγαν μόνο στην κυρία Μαρινέλλα αλλά το καταλαβαίνω. Δεν πειράζει όμως, ήταν ευγενέστατοι και γλυκύτατοι».