Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα έβγαινα για μπύρα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, όχι με τον Τσίπρα»

Κυριάκος Μητσοτάκης

"Τη Μαρέβα δεν την αγαπώ απλά, τη σέβομαι και την εκτιμώ. Είναι ένα μεγάλο στήριγμα, είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου", δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την πρωινή της εκπομπή στον Alpha παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός μίλησε για όλους και για όλα, τέσσερις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς

«Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι αλλά όταν βρισκόμαστε τηρούμε τους κανόνες της ευγένειας και της ευπρέπειας. Προφανώς μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες. Δεν είναι όμως ο άνθρωπος που θα έβγαινα να πιώ μια μπύρα. Το ίδιο θα έλεγε κι αυτός για μένα», δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ επισημαίνει ότι αν είχε να επιλέξει με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έβγαινε εν τέλει για μία μπύρα, αυτός θα ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το κομμάτι έχει παίξει η μητέρα τους. Η Μαρέβα είναι μία εξαιρετικά δυναμική γυναίκα, μία αυτόνομη γυναίκα που πατάει γερά στα πόδια της, μία γυναίκα που πρώτα και πάνω από όλα έμαθε στα κορίτσια της να διεκδικούν, να μπορούν να στέκονται με αυτοπεποίθηση απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία τους τύχει στη ζωή τους», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη σύζυγό του, Μαρέβα.

«Το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε ως γονείς στα παιδιά μας ήταν ότι είναι προνομιούχα παιδιά, τους έδωσε ο Θεός πολλά χαρίσματα και μεγαλώνουν σε μία οικογένεια με πολλά εφόδια, να σκεφτούν τι πρέπει να επιστρέψουν στην κοινωνία και πώς μπορούν να είναι επιτυχημένοι και χρήσιμοι άνθρωποι για την κοινωνία», ανέφερε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

Τέλος, για τη σχέση με την σύζυγό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι το μεγάλο διάστημα που ήταν σε διάσταση δυνάμωσε την σχέση τους. «Δεν την αγαπώ απλά αλλά την σέβομαι και την εκτιμώ. Είναι ένα μεγάλο στήριγμα. Ναι, είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου».