Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν έχω καμιά αμφιβολία τι ψήφισε η Ντόρα»

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε τις αναταρράξεις μας. Σε μια οικογένεια μπορεί να υπάρχουν και διαφωνίες και περίοδοι ψυχρότητας».

Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, ο ένας εκ των δύο υποψηφίων, Κυριάκος Μητσοτάκης, πέρασε το κατώφλι του πρωινό για μια διαφορετική τηλεοπτική κουβέντα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την Ντόρα Μπακογιάννη και αν τον στηρίζει στη διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ. «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με την Ντόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε τις αναταρράξεις μας. Σε μια οικογένεια μπορεί να υπάρχουν και διαφωνίες και περίοδοι ψυχρότητας. Είμαστε πολύ καλά με την Ντόρα τώρα. Η ζωή τα φέρνει μερικές φορές έτσι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι' αυτό. Το συζήτησα και με τον πατέρα μου, την Ντόρα και τις άλλες μου αδερφές. Κάναμε μια ειλικρινή συζήτηση και νομίζω ότι ξακαθάρισαν οι προθέσεις όλων. Είχα πει ότι δεν θέλω δημόσια στήριξη από κανέναν και αυτό ίσχυε και για την Ντόρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία τι ψήφισε η Ντόρα», ανέφερε κατηγορηματικά.

Ποιο πιστεύει ότι θα είναι το αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή; [Θα κερδίσω γιατί αυτό αισθάνομαι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα ρεύμα».

Όσο για το αν είναι «γκαντέμης» ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Κυριάκος απάντησε: «Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ από που βγήκε αυτό».

https://www.youtube.com/embed/bmRxIgIR1bQ