Κυριάκος Κυανός: «Μπορεί να είχα χάσει τη ζωή μου, αν δεν ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου»

Κυριάκος Κυανός

«Είχα έναν όγκο που είχε κάνει μετάσταση. Το πολεμάω και είμαι καλά», λέει ο Κυριάκος Κυανός.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου έδωσε ο Κυριάκος Κυανός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά του, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε.

«Ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως που βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, το Instagram πλέον δημιουργεί εγκλήματα. Μπορεί να κάνεις μια δήλωση μέσα από μια συνέντευξη, να βρίσεις τον άλλον με σκοπό να παίξει στα κανάλια. Έχω ακούσει από παρέα κοριτσιών ότι θα έβγαζαν κάποιον βιαστή μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τους followers τους», είπε αρχικά ο Κυριάκος Κυανός.

Ο Κυριάκος Κυανός είπε στη συνέχεια: «Ο Βαλάντης μπήκε στη διαδικασία να καταστρέψει εκείνον, ενώ δεν έχει δώσει δικαιώματα. Χάρηκα που θα μπει ο Σάκης Αρσενίου στο Survivor. Μου το είχε πει και το ήθελε πολύ. Είναι αθλητικό παιδί και μάχιμος. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει όταν πεινάσει. Όταν πεινούσε, μαλώναμε. Όταν πεινάει πρέπει να φάει κάτι».

«Δέχτηκα μπούλινγκ για τα κιλά μου. Πέρασα κατάθλιψη στην καραντίνα κι έφτασα 160 κιλά. Παλεύω καθημερινά με τα κιλά μου. Νιώθω ότι είμαι σε απεξάρτηση και πρέπει καθημερινά να στερούμαι κάτι που ήμουν εθισμένος. Έχανα δουλειές επειδή είχα παραπάνω κιλά. Έλεγαν “τι τον θέλεις τον χοντρό; Ποιος θα έρθει να τον δει;”. Αυτό σου ρίχνει μια κλωτσιά και πας ακόμα πιο κάτω», πρόσθεσε επίσης ο Κυριάκος Κυανός.

Ο Κυριάκος Κυανός είπε κλείνοντας: «Αν δεν ήταν η γυναίκα μου και ο ερχομός της κόρης μου, μπορεί να είχα χάσει και τη ζωή μου. Είχα έναν όγκο που είχε κάνει μετάσταση. Το πολεμάω και είμαι καλά. Πάντα θα υπάρχει αυτό το τέρας μέσα μας. Μου έχουν χαλάσει επίτηδες το μικρόφωνο ώστε να βγω στη σκηνή και να μην μπορώ να τραγουδήσω. Μου έχουν σβήσει τσιγάρα στα ρούχα για να μου κάνουν σαμποτάζ. Ειδικά οι γυναίκες τραγουδίστριες το κάνουν αυτό μεταξύ τους».