Κυριάκος Κυανός: «Έχω ακούσει, πω πω καμένο χαρτί είναι ο χοντρός»

Κυριάκος Κυανός

" Πρέπει να δεχόμαστε τον άλλον όπως είναι, για αυτό που είναι και όχι για αυτό που φαίνεται" εξομολογείται ο Κυριάκος Κυανός.

Ο τραγουδιστής Κυριάκος Κυανός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Μέσα σε όλα αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, τα πολλά κιλά και την επόμενη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Κυανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην καραντίνα άρχισα να τρώω. Στην αρχή έπαθα κρίση σακχάρου, είχα κάποια προβλήματα υγείας που τα ξεπέρασα. Από το άγχος έπαθα ένα σοκ, μια κρίση και πήρα πολλά κιλά. Είχα φτάσει τα 160 κιλά χωρίς να το καταλάβω! Τώρα είμαι 120 και νιώθω ότι πετάω».

«Σήμερα η εικόνα μέσα από τα social media είναι πάρα πολύ ωραία αλλά σε βάζουν στο τρυπάκι να πρέπει η εικόνα σου να είναι αψεγάδιαστη. Πρέπει να δεχόμαστε τον άλλον όπως είναι, για αυτό που είναι και όχι για αυτό που φαίνεται» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. Στη δουλειά έχω δεχθεί διπλό και τριπλό bullying! Χάνεις τη δουλειά σου γιατί έχεις κιλά».

«Μου έχει τύχει να ακούσω διάφορα σκληρά πράγματα στη δουλειά μου για την εμφάνιση μου. «Πω πω, καμένο χαρτί είναι ο χοντρός τώρα» και «τι θέλει να ξανακάνει». Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σταμάτη Κραουνάκη αλλά δεν είδα κανείς να έχει την απαίτηση να αδυνατίσει» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Κυανός.