Κυριάκος Κυανός: «Δύο ημέρες πριν κάνω την ένεση έχω τρομερή όρεξη για φαγητό και μία τρέλα στο κεφάλι»

Κυριάκος Κυανός

Η έκκληση που κάνει ο Κυριάκος Κυανός.

Ο Κυριάκος Κυανός βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την έκκληση που έκανε να σταματήσουν όσοι κάνουν δίαιτα με ενέσεις, καθώς τις ίδιες ενέσεις τις χρησιμοποιούν όσοι έχουν διαβήτη.

«Είναι δύσκολο για εμάς γιατί εμείς πρέπει να βάλουμε στο αίμα μας την γλυκόζη που έχει παραπάνω αυτό το σκεύασμα. Είμαστε σε μία θεραπεία στην οποία θα πρέπει να συνηθίζει ο οργανισμός να την παίρνει. Δύο ημέρες πριν κάνω την ένεση, έχω τρομερή όρεξη για φαγητό και μία τρέλα στο κεφάλι γιατί σε βάζει σε μία διαδικασία να σε αποσυντονίσει. Τρεις εβδομάδες είναι αυτό και δεν μπορώ να το βρω και νιώθεις ότι είναι ένα μακρινό αύριο για να ξαναβρώ τέτοιο. Δεν υπάρχει πουθενά στις αποθήκες των φαρμακείων. Ο κόσμος είναι υπέροχος και μου λένε να σου δώσω την ένεση που έχω στο ψυγείο» ανέφερε ο Κυριάκος Κυανός.

«Το θέμα είναι να μην έχουμε προβλήματα κι όταν το είπα στην αρχή με κορόιδευαν. Από τον Δεκέμβριο δυσκολεύομαι να το βρω και παρακαλάμε τον φαρμακοποιό να το έχει στην άκρη. Είναι επαναστατικό φάρμακο και λέγεται ότι στο μέλλον θα χορηγείται και για τους παχύσαρκους κι αυτούς που θέλουν να αδυνατίσουν κι είναι ακόμα σε δοκιμές για αυτό το θέμα. Δεν ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει» πρόσθεσε ο Κυριάκος Κυανός.