Κυριακάτικο «Dancing» με αργεντίνικο τάνγκο και πολύ… «Sugar»!

Οι εκπλήξεις του ΑΝΤ1 στο "Dancing" δεν σταματούν εδώ, μιας και αυτή την Κυριακή διάφορα χάπενινγκς θα λάβουν χώρα στο πλατό!

 Για ακόμα μία Κυριακή το «Dancing» έρχεται στους δέκτες μας και κουβαλά μαζί του πολλά… δώρα – έκπληξη για τους τηλεθεατές. Βλέπετε, και σε αυτό το live, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θέλησαν να δώσουν μία άκρως γιορτινή και glam διάθεση γι ΄αυτό και πράγματα και θάματα θα λάβουν χωρα στο πλατό.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες μας θα δούμε όλους τους συμμετέχοντες να πηγαίνουν σε… πάρτι! Η νέα τους δοκιμασία έχει ως εξής : Ολοι είναι καλεσμένοι σε διάφορα πάρτι εποχής και έτσι το κάθε ζευγάρι θα το δούμε να μας παρουσιάζει και μία ιδιαίτερη χορογραφία.

Στην συνέχεια το στούντιο θα πλημμυρίσει από πάθος και ένταση μιας και ένα ζευγάρι χορευτών που λατρεύει το αργεντίνικο τάνγκο θα έρθει στους δέκτες μας και θα μας χαρίσει έναν απολαυστικό χορό. Τον Διονύση και τη Χλόη τους ένωσε η αγάπη τους για το tango τον Οκτώβριο του 2011. Έκτοτε αποτελούν «χορευτικό ζευγάρι» το οποίο έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αξιόλογα ζευγάρια της εγχώριας σκηνής tango, αλλά οδεύει αλματωδώς και προς την διεθνή αναγνώριση.

Ο Διονύσης και η Χλόη διδάσκουν στη σχολή “Tangart” στo κέντρο της Αθήνας, και παράλληλα ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας show και παραδίδοντας μαθήματα, επιδιώκοντας να μεταφέρουν την κουλτούρα του tango. Ένα από τα highlights της καριέρας τους, ήταν ότι μαζί αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στο Tango Escenario (tango σκηνής) 2012 (Tango Acropolis 2012).

Από τον Οκτώβριο του 2013 αποτελούν μέλη της διεθνούς ομάδας αργεντίνικου tango, “Tango Seducciόn”, με την οποία ξεκινούν περιοδεία τέλη Μαΐου. Eπιλέχθηκαν ως μέλη της ομάδας κατόπιν casting, και είναι από τους λίγους Ευρωπαίους χορευτές οι οποίοι έχουν, μέχρι τώρα, πετύχει κάτι παρόμοιο.

Τέλος, ποδαρικό στο πρώτο «Dancing» της νέας χρονιάς θα κάνουν και τέσσερις ηθοποιοί από την θεατρική παράσταση «Sugar», με… πολύ μαφιόζικη διάθεση!

Νάνσυ Νικολαΐδου