Ξεσπάθωσε στο Survivor o Παπαδόπουλος – «Ο Τριαντάφυλλος δεν αγωνίζεται, τρώει κιόλας»

Survivor

Δεν μάσησε ο Τριαντάφυλλος και απάντησε στον παίκτη του Survivor!

Μια νέα διαμάχη είχαν στο Survivor ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος για την δεύτερη ασυλία. Εκεί όπου ηττήθηκε η μπλε ομάδα.

«Ο καλύτερος του νησιού είναι ο Τριαντάφυλλος, αλήθεια. Δεν έτρεξε, δεν ίδρωσε και θα φάει κιόλας. Συγχαρητήρια» είπε χαρακτηριστικά ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για τον αντίπαλο του. «Εγώ είμαι εδώ και αγωνίζομαι. Αυτός δεν αγωνίζεται και τρώει κιόλας».

Όταν, δε, στην κουβέντα προσπάθησε να συμμετάσχει η Νικολέτα, ο Τριαντάφυλλος την έκοψε με αποτέλεσμα η παίκτρια να αναφωνήσει πως «μάλλον αρπάζεται γιατί έχει τη μύγα πάνω του».

«Εγώ τιμάω το μπλε που φοράω, έδωσα τα πάντα για την ομάδα μου, αλλά αυτός τιμάει το κόκκινο που φοράει;” αναρωτήθηκε, εκ νέου, ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον γνωστό τραγουδιστή. “Κώστα, το τίμησα χθες που χάσαμε και είπα στην ομάδα μου να με ψηφίσει” απάντησε ο Τριαντάφυλλος με τη σειρά του.

«Εγώ μπορώ να μείνω και να σε γλεντάω χορεύοντας» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος με τον αντίπαλο του να του ζητάει να είναι πιο ταπεινός και να μην προκαλεί!