Ξεσπάθωσε ο Νίκος Μπάρτζης – «Να ζητήσω εγώ συγνώμη από την Ελευθερία Ελευθερίου;»

Νίκος Μπάρτζης

"Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση" ξεκαθάρισε ο Νίκος Μπάρτζης για την πρώην συμπαίκτρια του στο Survivor!

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο Love It του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αλλαγή συμπεριφοράς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη, τον Αλέξη Παππά αλλά και την συγνώμη που δεν σκοπεύει να ζητήσει από την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Νίκος Μπάρτζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μόλις μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι η Μαριαλένα άλλαξε. Λογικά ο Σάκης της μετέφερ πράγματα απ’ έξω. Μας πέταξε, άλλαξε τα πιστεύω της προς τον Παππά και αυτό για μένα ήταν το χειρότερο. Αυτή είναι η βασίλισσα της μπιφτέκας! Άλλαζε άποψη στο άψε σβήσε για ότι την σύμφερε»!

«Τι άλλο να πω για τον Παππά; Έχω κουραστεί… Δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομα του. Απλά ήθελε να φάει τον James από το παιχνίδι. Αυτό πιστεύω» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μετά την αποχώρησή του, είδαμε πολλές κωλοτούμπες… Ο Ντάφυ έμεινε για 9η φορά και όλη η ομάδα πήγε στο πλευρό του. Τον περικύκλωσε! Ο Ηλίας μας είπε ότι άκουσε την Ελευθερία να λέει στον Αλέξη Παππά “Φάε τον James”. Ο Ασημακόπουλος είναι διπλωμάτης, όπου γυρνάει ο άνεμος».

«Να ζητήσω εγώ συγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση» συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης. «Εκείνη προσπαθούσε να με βγάλει κλέφτη».

Απασφάλισε λοιπόν, ξανά, ο Νίκος Μπάρτζης για το Survivor!