Ξεσπάθωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ιωάννα Τούνη – «Κακώς βγαίνεις και απαντάς»

Γρηγόρης Γκουντάρας

"Βάλε ότι θέλεις και κάνε ότι θέλεις. Η ψυχή σου το ξέρει" τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Με το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη στα social media ασχολήθηκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα της εκπομπής «Όλα γκουντ» στουν ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, οι δυο παρουσιαστές στάθηκαν υπέρ της γνωστής influencer τονίζοντας πως το πένθος του καθενός είναι απολύτως προσωπική υπόθεση,

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα μου επιτρέψετε να πω κάτι γιατί έχω πενθήσει πολύ στη ζωή μου. Ο καθένας μπορεί να πενθήσει όπως εκείνος νιώθει καλά. Θα μπορούσε να είχε βάλει ένα μαγιό, να είχε πάει σε μια παραλία γιατί έτσι ήθελε να μπει μέσα στη θάλασσα και να ξεχαστεί. Θα μπορούσε να ήταν γυμνή σε μια παραλία γιατί έτσι ήθελε να ξεχαστεί. Θα μπορούσε να κάνει και οτιδήποτε γιατί έτσι της άρεσε. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει και να σχολιάζει το πένθος κανενός! Και επαναλαμβάνω, σας το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχει πενθήσει και τους δύο γονείς του».

«Δεν θυμάμαι… Πήγα την επόμενη ημέρα στη δουλειά γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Μπορεί και να βγήκα με τους φίλους μου έξω, δεν θυμάμαι τι έκανα. Γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Μπορεί και να είχα πιει πολύ γιατί έτσι ήθελα να ξεχαστώ. Κακώς, Ιωάννα, που βγαίνεις και απαντάς σε ανθρώπους που κρύβονται και γράφουν. Μπαίνεις σε μια διαδικασία απολογίας, γιατί; Γιατί; Βάλε ότι θέλεις και κάνε ότι θέλεις. Η ψυχή σου το ξέρει».

«Όταν χρησιμοποιείς αυτό το μέσο και βγάζεις πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ από αυτό το μέσο και το έχεις θεοποιήσει εσύ αυτό το μέσο, έχει γίνει αυτό το μέσο, πως μετά δεν περιμένεις αυτό το μέσο να σου γυρίσει και μπούμερανγκ; Λέω εγώ τώρα… Όπως επίσης, Ιωάννα μου, δεν ήθελα να κάνεις αυτό το ξέσπασμα με φίλτρο! Δεν χρειαζόταν αυτό το ξέσπασμα να γίνει με φίλτρο! Είναι μια κατάθεση της δική σου ψυχή, μια κατάθεση αυτού που βιώνεις. Γιατί πρέπει να είναι ψεύτικο, ρε Ιωάννα; Έχει φίλτρο τώρα σε αυτό που κάνει η Ιωάννα και μένα αυτό μου βάζει μια ταμπέλα ανάμεσα μας» συμπλήρωσε, με τη σειρά της, η Ναταλί Κάκκαβα.