Ξέσπασμα Βαγγέλη Περρή κατά OPEN! «Δεν είναι κομψό! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν»

Βαγγέλης Περρής

«Δεν τους προσδίδει κάτι, περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους... Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη κομψότητα».

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων και για την εκπομπή “Όλα λάθος”, ρίχνοντας τα βέλη κατά του καναλιού και ανθρώπων της παραγωγής για το όνομα που επέλεξαν.

«Με πείραξε ο τίτλος της εκπομπής. Νομίζω ότι δεν ήταν κομψό, δεν ήταν ευγενικό. Νομίζω ότι υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι τίτλοι που θα μπορούσαν να διαλέξουν, οτιδήποτε άλλο εκτός από το ΟΛΑ και να βάλουν δίπλα το λάθος, το οποίο, ουσιαστικά, είναι συνέχεια των εκπομπών που είχε εμπνευστεί τον τίτλο ο Θέμος, που ήταν ΟΛΑ μπιπ, ΟΛΑ πρώτη φορά, ΟΛΑ μπάχαλο… ΟΛΑ λάθος, νομίζω ότι δεν είναι κομψό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν.

Δεν τους προσδίδει κάτι, περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους και ότι πάμε στο σουβλατζίδικο που είχε επιτυχία δίπλα να κάνουμε ένα σουβλατζίδικο, να αλλάξουμε λίγοτο ονοματάκι για να μας μπερδεύουν. Για το πώς το αιτιολόγησε ο Πέτρος είναι άλλα θέματα αυτά και δεν θέλω να μιλήσω. Είναι όλα… λάθος. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη κομψότητα», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!