Ξέσπασε στο Survivor ο Πάνος Καλλίδης – «Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους»

Survivor

Απρόσμενη έκρηξη είχε, στο Survivor της Δευτέρας, ο Πάνος Καλλίδης στο συμβούλιο του νησιού!

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν, στο Survivor της Δευτέρας, οι Κόκκινοι και η Μπλε μετά τη νέα ήττα των πρώτων. Σε ένα συμβούλιο, όμως, που τα πράγματα και οι ισορροπίες εκ νέου ξέφυγαν!

Ανάμεσα σε άλλα, Πάνος Καλλίδης προχώρησε σε μια έκρηξη λόγου έπειτα από τα σχόλια που δέχθηκε από τους πρώην συμπαίκτες του, Τριαντάφυλλο και Περικλή Κονδυλάτο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ντροπή σε μερικά άτομα που η κουβέντα τους είναι προτετελεσμένη! Πριν γίνει το δικαστήριο δεν λέμε ότι το έχω κάνει. Εγώ λέω κατηγορηματικά ότι δεν το έχω κάνει, ποτέ δεν  έκλεψα λάδι και δεν ξέρω πως ο συνάδελφος μου πήρ ετον λόγο από όλους και βγήκε και το είπε πρώτος. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι».

«Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι! Γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ! Ας ορκιστούν και στα παιδιά τους αν έχει βρεθεί στην καλύβα λάδι. Ντροπή τους, μόνο αυτό έχω να πω» πρόσθεσε ο Πάνος Καλλίδης.

Αμέσως, τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να απαντήσει! «Μπορεί να είναι ντροπή μας, Πάνο, αλλά η αλήθεια όπως έχω πει πολλές φορές πονάει. Στην καλύβα το λάδι το βρήκε η Ασημίνα, δεν πήγα εγώ να το βρω. Λες για μένα ντροπή αλλά είπε ο Περικλής όλη η ομάδα η πρώην να μιλήσουμε. Έχεις μια επίθεση σε μένα μόνο χωρίς λόγο».

Και είμαστε ακόμα στον πρώτο μήνα του Survivor…