Ξέσπασε στο Survivor ο Γιάννης Τσολάκης – «Όλο αυτό μου βγάζει μια έκρηξη, δεν αντέχω άλλο»

Survivor

Απασφάλισε η ήρεμη δύναμη των Μαχητών στο Survivor!

Την πιο έντονη στιγμή του μέχρι σήμερα στο Survivor είχε ο Γιάννης Τσολάκης, από την ομάδα των Μαχητών, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε η νέα ήττα των Μαχητών στο αγώνισμα επάθλου. Έτσι, επιστρέφοντας στην καλύβα, ο Γιάννης Τσολάκης ξέσπασε και είπε πολλά.

«Παιδιά πρέπει να σταματήσει το σερί, ως εδώ, 8-0. Ούτε ένα παραπάνω. Ούτε ένα παραπάνω, τέλος. Τέλος. Τέλος Ούτε ένα παραπάνω» σημείωσε, αρχικά, ο γοητευτικός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης. «Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι ο πιο ήρεμος στην καλύβα αλλά νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό. Έχω αρχίσει να βγάζω πολλά νεύρα. Όλο αυτό μου βγάζει μια έκρηξη από μέσα μου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την ομάδα μου στεναχωρημένη, ο ένας να ζαλίζεται από εδώ, ο άλλος παραεκεί. Δεν αντέχω στη σκέψη ότι οι δικοί μας άνθρωποι στην Ελλάδα μας βλέπουν να χάνουμε και να μην τρώμε».

«Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό. Θέλω να κοπεί το σερί των ηττών μας οπωσδήποτε. Θεωρώ πως είναι μέχρι να κοπεί, αν κόψουμε αυτό το σερί θα αλλάξει όλο» συμπλήρωσε ο παίκτης των Μαχητών στην κάμερα του Survivor. «Ίσως πρέπει να αλλάξει η σύνθεση της ομάδας. Ίσως πρέπει κάποιος από εμάς, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, να πρέπει να αποχωρήσει για να δυναμώσουν τα ματσαρίσματά μας. Δε μπορώ να βρω άλλη αιτία για τις τόσες ήττες».