Ξέσπασε στο Survivor ο Άρης Σοϊλέδης – «Το παιχνίδι αυτό είναι βρώμικο»

Survivor

Δεν μάσησε τα λόγια του το φαβορί του Survivor!

Σε δύο καθαρά στρατόπεδα έχει χωριστεί πια το Survivor, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα της κάλπης στα συμβούλια του νησιού. Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, ο Άρης Σοϊλέδης προχώρησε σε μια ανάλυση στρατηγικών προς τις καλές του φίλες, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκείνοι είχαν στο μυαλό τους ότι εγώ θα χάσω κάποια συλία και θα βγω υποψήφιος αλλά αυτό δεν έγινε! Παίζουν το παιχνίδι πολύ στρατηγικά και για μένα αυτό το παιχνίδι είναι βρώμικο Θέλω να δω τώρα στην τρίτη ασυλία τι θα κάνουν και πως θα κινηθούν γιατί έχουμε και εμείς τρεις ψήφους και μπορεί να βγει μια ισοψηφία και να βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι από την ομάδα τους».

«Αν αυτοί δεν θέλουν απέναντι τον Σπύρο, εμείς θα τους τον πάμε απέναντι! Και ας είναι και απέναντι από μένα και την Μαίη, δεν κατάλαβα… Δεν υπάρχει κάποιο θέμα… Αλλά αν πάνε σήμερα και ψηφίσουν κάποιον άλλον, αυτό σημαίνει ότι αυτός ο άλλος δεν θέλει απέναντι του τον Σπύρο. Αυτό μου δείχνει εμένα» συμπλήρωσε η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια και παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου.